Domov

 
fotkebg

Dobrodošli na predstavitvenih straneh podjetja SB&MB d.o.o. Avtomobilizem je dejstvo, ki se nas je dotaknilo četudi ga zanikamo in nam hkrati oblikuje življenje, če ga sprejmemo ali ne. S seboj nosi toliko kontraverznosti, da se z njegovo pojavnostjo lahko izživlja tisti, ki je njegov poznavalec in tudi tisti, ki o njem ne ve kaj dosti več, kot da obstaja. Nosi pa tudi nevarnosti, ki lahko v trenutku postanejo kruta realnost. Osnovno izobraževanje voznikov in preverjanje njihove usposobljenosti je nujnost, ki so jo danes spoznali praktično povsod.
Za udeležence v prometu pa to pomeni resno priložnost, da se izognemo tragičnim posledicam, ki lahko nastanejo zaradi  neznanja.
Na spletnih straneh Vam predstavljamo prvo šolo treninga varne vožnje v Sloveniji in osnovne informacije o namenu, vsebini in pogojih pristopa k šoli. Na treningu varne vožnje ne želimo vzgajati voznikov-dirkačev, pač pa jim posredovati dodatna znanja in izkušnje, kako upravljati z vozilom, da zagotovijo varnost sebi in vsem udeležencem v prometu.

Za trening varne vožnje nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca,
e-maila info@kuzmic.si ali pa nas pokličite na :
GSM 041 676 120


 Lokacija


SB&MB d.o.o.

Dunajska cesta 152,
1000 Ljubljana

Pišite nam preko spodnjega obrazca:

Ime in priimek:

Telefon:

E-mail:

Sporočilo: